Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Contitech Trans
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Seturi reparatie etriere
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Incepand cu anul 2010, Contitech Trans a incheiat un contract cu producatorul seturilor de reparatie de etriere, marca Truckline si a inceput importul acestora. In momentul de fata suntem cel mai mare distribuitor pentru Romania al acestui brand, putand astfel asigura cele mai bune preturi si produse din stoc.

TruckLine:

Firma poloneza Makrotech si-a inceput activitatea in anul 1996 prin distribuirea pieselor de schimb pentru autocmioane. Observand potentialul seturilor de reparatie pentru etriere, incepand cu anul 2002 a inceput productia acestor produse sub propriul brand Truckline.

Marca inregistrata Truckline este simbolul calitatii inalte la preturi rezonabile. Sub acest brand veti gasi seturi de reparatie etriere pentru majoritatea camioanelor, remorcilor, semiremorcilor si autobuzelor, fiind aplicabile pentru etriere Knorr-Bremse, Wabco, Meritor si Haldex.

Truckline controleaza produsele de la fabricarea lor si pana ajunge la client. Truckline are service-ul tehnic propriu si personal experimentat in domeniu. Datorita produselor testate si ajustate, rata de reclamatii pentru produse este de sub 0,3%.
Din Gura in Gura
Alte Produse